0
Op woensdag 20 juni organiseert Telecompaper het congres
 

BREEDBAND 2012: GAME CHANGERS

SINGER MUSEUM LAREN

De kabel, DSL en glasvezel strijden om voorrang als het gaat om het aansluiten van abonnees op breedband. Waar de kabel een grote aanwezigheid heeft, leidt dat tot een krimpende DSL-markt terwijl glasvezel op stoom begint te komen. Het is een markt die steeds meer de kenmerken vertoont van een groeiende maar volwassen markt.

Daarbij dient zich een nieuwe uitdaging aan: de buitengebieden. DSL en ook de kabel bieden geen volledige dekking, of het is met bandbreedtes die niet aan de Europese eisen voldoen. Het aansluiten op glasvezel kan twee of drie maal duurder zijn dan in steden en dorpen.

Ontstaat er de komende jaren een kloof tussen de meer verstedelijkte en de rurale gebieden? Welke financiële oplossingen en business modellen zijn denkbaar? Welke partijen kunnen hierbij een rol spelen? Is er ruimte voor overheidsparticipatie? Moet gekozen worden voor een hybride oplossing, waarbij voor diverse technologieën een rol is weggelegd, inclusief LTE? Dat zijn vragen die aan de orde komen tijdens het Telecompaper Breedband 2012 congres, op 20 juni.

WAAR & WANNEER

Breedband 2012 vindt plaats in het prachtige Singer museum in Laren, Noord-Holland, op 20 juni (voor de voetballiefhebbers: dat is een rustdag in het EK-programma). De toegang is gratis voor afnemers van ons jaarlijkse FTTH-rapport. Losse kaarten kosten 595 euro (excl. BTW).

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn op de triple play markt zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de televisiemarkt.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het BREEDBAND 2012 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlands breedbandindustrie. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events