0

Op woensdag 13 oktober organiseert Telecompaper het congres 

BREEDBAND NL 2010

Nieuwe netwerken of diensteninnovatie

Als logisch vervolg op de succesvolle congresdag FTTH NL 2009 staat op 13 oktober 2010 de Nederlandse breedbandsector centraal op congres BREEDBAND NL 2010.

De Nederlandse breedbandmarkt prijkt bovenaan op diverse lijstjes waar het gaat om beschikbaarheid. Door een intensieve concurrentiestrijd zorgden kabel en ADSL voor een grote penetratie waarbij vrijwel elk huishouden voorzien is van een (breedband) internetaansluiting. VDSL en FTTH nemen de rol van ADSL over. Net als bij het vorige congres – FTTH NL 2009 – zal er tijdens ook tijdens het Breedband NL 2010 congres uitgebreid stil worden gestaan bij de machtsverhoudingen en marktaandelen van alle technologieën. Welke technologie hebben we nodig de komende jaren en/of is beschikbaar voor de consument?
  • Welke krachten spelen een rol bij de ontwikkelingen van breedbandnetwerken en diensteninnovatie in Nederland?
  • Welke nieuwe diensten of devices zorgen er voor dat de consument op zoek gaat naar een ‘fat broadband’ pipe?
Onder het motto ‘Nieuwe netwerken of diensteninnovatie’ kijken we naar wat in de komende drie jaar centraal staat in de Nederlandse breedbandsector. Telecompaper is op dit moment bezig met de invulling van de sprekers opdat we op 13 oktober een gedegen beeld kunnen geven van de Nederlandse breedbandindustrie zowel qua infrastructuurontwikkelingen maar wellicht nog belangrijker qua trends op het gebied van entertainment, triple play diensten en maatschappelijke diensten zoals e-health, learning, etc.
 

Waar?

Naast need-to-know inhoud biedt Telecompaper een interessante locatie: Diergaarde Blijdorp te Rotterdam. Dagvoorzitter is wederom Joep Stassen, die deze rol met verve invulde op Telecompapers Mobiel Breedband NL 2010 congres.

Voor wie?

Het congres is gepositioneerd voor spelers in de Nederlandse telecom- en mediaindustrie die op een of andere manier actief zijn in de breedbandsector. Operators, access netwerkbedrijven, netwerkbouwers, hard- en softwarefabrikanten, contentmakers en -leveranciers, mediabedrijven, bankiers en investeerders.

Telecompaper informeert in dit event de deelnemers grondig en volledig over de breedbandsector. Het congres biedt u de uitgelezen kans om in contact te komen met diverse marktspelers en collega’s. Een uitstekende manier om te werken aan uw netwerk.

Sponsoring

Indien u interesse heeft om het Breedband NL 2010 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlands Breedband industrie. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.

Events   /   Recent Events