0

Op woensdag 12 juni 2013 organiseert Telecompaper het congres
 

CONNECTED 2013

NIEUWE SPELREGELS

De strijd tussen de infrastructuren (kabel, DSL en glasvezel) duurt ook in 2013 voort, waarbij  nieuwe netwerken (LTE, Wifi) zich in deze strijd gaan mengen.

Bellen, sms'en en tv-kijken staan voor telecomaanbieders nog altijd voor het merendeel van de omzet. Maar veranderingen dienen zich in hoog tempo aan. De aandacht verschuift naar dataverkeer en nieuwe vormen van tv-kijken, naar over-the-top diensten en de 'cloud', naar smartphones en tablets, naar nieuwe netwerken en domotica. De innovatie kent een ongemeen hoog tempo en wordt allang niet meer bepaald door de telecomsector alleen. Internet- en softwarebedrijven, handsetmakers en tv-fabrikanten willen een stuk van de taart. De telecomsector wil voorkomen dat zij gedegradeerd wordt tot de aanbieder van connectivity en beheerder van een 'dumb pipe'. Samenwerking lijkt het nieuwe sleutelwoord en de dienstenaanbieders zijn op zoek naar een nieuwe rol in dit spel.

Reden voor Telecompaper om de tweedeling vast/mobiel enigszins los te laten. Voor de klant wordt deze immers steeds minder relevant: is een tablet een grote smartphone of een kleine laptop? Is WiFi een verlengstuk van de vaste lijn of van een mobiele verbinding? Is tv-kijken iets van de vaste lijn of gaat mobiele tv een nieuwe gooi maken naar de gunst van de consument?


WAAR & WANNEER

CONNECTED 2013 vindt plaats in het prachtige Singer museum in Laren, Noord-Holland, op 12 juni. Losse kaarten kosten 595 euro (excl. BTW).

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn op de triple play markt zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de televisiemarkt.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het CONNECTED 2013 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlands breedbandindustrie. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events