0
Op woensdag 11 juni 2014 organiseert Telecompaper het congres
 

CONNECTED 2014

WAT STAAT ONS TE WACHTEN?

De strijd tussen de infrastructuren (kabel, DSL en glasvezel) duurt ook in 2014 voort, waarbij  nieuwe netwerken (LTE, Wifi) zich in deze strijd gaan mengen.

Bellen, sms'en en tv-kijken staan voor telecomaanbieders nog altijd voor het merendeel van de omzet. Maar veranderingen dienen zich in hoog tempo aan. De aandacht verschuift naar dataverkeer en nieuwe vormen van tv-kijken, naar over-the-top diensten en de 'cloud', naar smartphones en tablets, naar nieuwe netwerken en domotica. De telecomsector wil voorkomen dat zij gedegradeerd wordt tot de aanbieder van connectivity en beheerder van een 'dumb pipe'.


WAAR & WANNEER

CONNECTED 2014 vindt plaats in het prachtige Singer museum in Laren, Noord-Holland, op woensdag 11 juni. Losse kaarten kosten 595 euro (excl. BTW). Schrijft u zich voor 1 april in dan krijgt u 20 procent korting. Tot 1 mei geldt een korting van 10 procent. U kunt zich hier aanmelden.

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn op de triple play markt zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de televisiemarkt.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het CONNECTED 2014 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlands breedbandindustrie. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events