0

Glasvezel in Nederland: vandaag en morgen

Op 17 september organiseerde Telecompaper in het Theater aan de Slinger in Houten haar eerste event over de glasvezelmarkt in Nederland. Dit in navolging van ons rapport over dit onderwerp dat recent is gepubliceerd (Report FTTH in the Netherlands 2009).

Tijdens dit event werd inzicht gegeven in de stand van zaken in Nederland, het regelgevende kader, de producten en diensten, alsmede presentaties waarin alle in- and outs worden toegelicht bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk, inclusief de financiële investeringen en return-on-investments.

Een event speciaal voor de glasvezelindustrie en andere access netwerkbedrijven, netwerkbouwers, regelgevers, maar ook voor gemeenten en provincies, bankiers en investeerders. Telecompaper informeert in dit event de deelnemers grondig en volledig over de glasvezelsector.


FTTH in 2010

Bezoekers, sponsors en sprekers hebben aangegeven over het algemeen tevreden te zijn over de dag. Uit gesprekken, mails en de evaluatieformulieren maakt Telecompaper op dat het FTTH NL 2009 congres in bepaalde behoeftes heeft voorzien, wat ons sterkt in de gedachte dat het een zinvolle dag is geweest.

Telecompaper zal in de eerste helft van 2010 in ieder geval een nieuw rapport uitgeven over de stand van zaken op de Nederlandse FTTH-markt.

Ook het congres krijgt een vervolg. Eind september 2010 zal FTTH NL 2010 plaatsvinden. Houd u deze site in de gaten voor de precieze datum. Ook de locatie, het programma, de inschrijf- en de sponsormogelijkheden zullen vanzelfsprekend ruim van te voren bekend gemaakt worden. Telecompaper hoopt de deelnemers van het 2009-congres volgend jaar terug te zien en de mensen die er niet bij waren volgend jaar wel te kunnen verwelkomen.

 

Impressie

Fotograaf: Elselien van der Wal


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Webinar: Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1
Webinar 20 juni 2019 van 11:00-11:30
Masterclass Mobiel
27 Juni: Leer mobiel denken en doen
Masterclass Video
27 juni: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events