0

MASTERCLASS FTTH

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie, maar hoe gaat dat eruit zien? En wat doet de concurrentie op de kabel? In een dagdeel wordt u volledig bijgepraat over de FTTH-markt door analisten van Telecompaper en Gerard Overmars, CCO van E-Fiber. 

Tijdens deze ochtendsessie komt aan bod: 

  • Huidige FTTH-markt: Hoe ziet het landschap eruit, welke partijen zijn actief? Wat zijn de kenmerken van glasvezelklanten? Betalen ze meer, laten ze DSL of kabel achter zich? 
  • Business model: Hoe zit het met capex, opex, tarieven en rente? Wat speelt er op het gebied van vraagbundeling en regulering? 
  • Consolidatieslag en concurrentie: Wat kunnen we leren van cases uit het buitenland? Wanneer wordt dé consolidatieslag verwacht en hoe gaat die verlopen? En wat wordt de reactie van de kabelaars op de grote uitrol?  
De Masterclass vindt plaats op donderdag 19 september in Hotel van der Valk - Houten. Inloop is vanaf 9:00 uur. Het programma start om 9:30 uur en bestaat uit de hierboven beschreven onderdelen. De sessie wordt afgesloten met een lunch waarbij u verder in gesprek kunt met de andere deelnemers en analisten.

REGISTRATIE MASTERCLASS - FTTH

Om een interactieve setting te creëren is het aantal plekken beperkt. De Masterclass van 19 september zit vol. Mail ons om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe data

Deelname aan de masterclass kost EUR 225 exclusief BTW. Bestelling verloopt via onze partner Eventbrite.

 

SPREKERS


Erik Compter

Senior Analyst, Telecompaper

Erik Compter has been working for Telecompaper since November 2000. He is responsible for quality and content of the Dutch section of Telecompaper. Erik writes news abstracts, background articles and market commentary’s for the internet site. Erik also conducts research on the Dutch FTTH market and is responsible for the Telecompaper events. Erik holds a BA in Information Services and Management (IDM) from the Hogeschool Brabant in Tilburg.

Gerard Overmars

CCO E-fiber

Gerard Overmars is sinds 1995 actief in de telecomsector, altijd in een managementfunctie. In het begin van zijn telecomcarrière was hij werkzaam bij onder andere KPN, Orange, Reggefiber en AOL. Later werd hij directeur van Vodafone Thuis, waar hij na de verplichte verkoop mee verhuisde naar T-Mobile. Sinds 2018 zit Gerard volledig in de FTTP-sector en is hij CCO bij E-fiber. De vaste markt in het algemeen en de glasvezelsector in het bijzonder kennen geen geheimen voor Gerard.

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events