0


MASTERCLASS FTTH

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie, maar hoe gaat dat eruit zien? 


En wat doet de concurrentie op de kabel? In een dagdeel wordt u volledig bijgepraat over de FTTH-markt door analisten van Telecompaper en Hein Boot (CTO van Netrebel). 

Waar de analisten van Telecompaper ingaan op de huidige stand van zaken en de toekomst, neemt Hein Boot u mee in de businessmodellen. Als expert uit de markt, met ruime ervaring in de telecom markt geeft hij zijn blik op deze sector die nu ieders interesse heeft. 


Tijdens deze ochtendsessie komt aan bod: 


  • Huidige FTTH-markt: Hoe ziet het landschap eruit, welke partijen zijn actief? Wat zijn de kenmerken van glasvezelklanten? Betalen ze meer, laten ze DSL of kabel achter zich? - verzorgd door Erik Compter.
  • Business model: Hoe zit het met capex, opex, tarieven en rente? Wat speelt er op het gebied van vraagbundeling en regulering? - verzorgd door Hein Boot
  • Consolidatieslag en concurrentie: Wat kunnen we leren van cases uit het buitenland? Wanneer wordt dé consolidatieslag verwacht en hoe gaat die verlopen? En wat wordt de reactie van de kabelaars op de grote uitrol? - verzorgd door Tim Poulus   

De Masterclass vindt plaats op donderdag 30 januari in Hotel van der Valk - Houten. Inloop is vanaf 9:00 uur. Het programma start om 9:30 uur en bestaat uit de hierboven beschreven onderdelen. De sessie wordt afgesloten met een lunch waarbij u verder in gesprek kunt met de andere deelnemers en analisten.


REGISTRATIE MASTERCLASS - FTTH

Om een interactieve setting te creëren is het aantal plekken beperkt. Deelname aan de masterclass kost EUR 245 exclusief BTW. Bestelling verloopt via onze partner Eventbrite.Sprekers

Erik Compter

Senior Analyst, Telecompaper

Erik Compter has been working for Telecompaper since November 2000. He is responsible for quality and content of the Dutch section of Telecompaper. Erik writes news abstracts, background articles and market commentary’s for the internet site. Erik also conducts research on the Dutch FTTH market and is responsible for the Telecompaper events. Erik holds a BA in Information Services and Management (IDM) from the Hogeschool Brabant in Tilburg.

Hein Boot

CTO

Hein Boot is sinds 1991 actief in de telecomsector. Hij startte zijn carriere bij BT en werkte daarna bij Telfort, Versatel en Tele2. Sinds 2013 houdt hij zich nadrukkelijk met glasvezel bezig, eerst als COO (en mede-eigenaar) van Your Fiber en sinds 2014 als CTO (en mede-eigenaar) van Netrebel. Daarnaast is Hein al geruime tijd actief als Telecom Management Consultant  waardoor hij een bron van kennis is over de sector in zijn geheel en glasvezel in het bijzonder.  

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events