0

Valuable Market Insight Data

Leer kansen te pakken en valkuilen vermijden

Telecommunicatie heeft een enorme en groeiende impact op samenleving en bedrijfsleven. Consumenten zijn 24/7 connected en verwachten dat ook van hun leveranciers. Werknemers kunnen altijd en overal actief zijn. Organisaties kunnen veel sneller inzichten in business kansen verzilveren op basis van realtime informatie.

Technologie zoals IoT en 5G maken deze ontwikkelingen mogelijk en bieden zo enorme financiële en economische kansen, maar ook enorme uitdagingen en valkuilen, zoals:

 • Regulering op gebieden zoals beveiliging en privacy.
 • Hoe weet je dat je investeert in de juiste bedrjven en oplossingen?
 • Hoe kom je er achter of een startup die geld zoekt wellicht de volgende Google is?
 • Stuur je je klant in de juiste richting of met een kluitje in het riet?

Wil je de kansen grijpen en de valkuilen vermijden? Wil je goed beslagen ten ijs komen wanneer je je in de telecomwereld moet begeven? Zorg er dan voor dat de complexiteit van de telecomwereld voor jou wordt teruggebracht tot concrete kennis en inzichten en schrijf je in voor de Masterclasses van Telecompaper.

Voor wie:

 • Iedereen wiens organisatie klanten heeft of krijgt uit het consumentensegment van de telecomwereld.
 • Iedereen die zich in het consumentensegment van de telecommarkt gaat begeven.
 • Iedereen die al actief is in de telecom en een deep-dive wil maken in de consumentenmarkt voor mobiel. 

Wat wij jou bieden:

 • Geen brede en uitputtende opsomming van de markt, maar een deep dive in de consumentenmarkt voor mobiel die je praktische handvatten biedt.
 • Een hands on masterclass waarin de gerenommeerde marktonderzoeker Telecompaper zijn kennis van de telecommarkt inzet om jou de inzichten te bieden die je nodig hebt.
 • Geen monoloog, maar een dialoog die je antwoord geeft op de vragen die je hebt.
 • Samen met de andere deelnemers  ideeën opdoen die je in je eigen organisatie of voor je klanten kunt inzetten.
 • Groepsgrootte maximaal 30 deelnemers.

Donderdag 27 juni

van 13:30 tot 17:00 uur
Hotel Van der Valk - Houten

Meer informatie over het programma en de sprekers

 

Registratie Masterclass - Mobiel

Deelname aan de masterclass kost EUR 195 voor bestaande klanten van Telecompaper. Iedereen die nog geen klant is van Telecompaper betaalt EUR 225.

 Registreer / Deelname - Bestaande TP Klanten
 EUR 195
 Registreer / Deelname Masterclass 
 EUR 225

 

 

Sprekers

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  

Tim Wijkman

Device Analyst, Telecompaper

Tim startte in 2004 tijdens zijn studie ICT en Multimedia aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven de website 'GSM Helpdesk' vanuit zijn passie voor mobiele telefoons. Zijn missie: mobiele telefonie toegankelijk en begrijpelijk maken voor iedereen. Tim vervolgde zijn studie aan de Fontys-lerarenopleiding in Tilburg, waar hij economie studeerde.  De website toonde toen al genoeg potentieel om een commercieel succes te worden. Terwijl hij drie jaar werkte als docent economie, zette Tim zijn werk voort aan GSM Helpdesk en besloot uiteindelijk in 2010 om zich fulltime aan het bedrijf te wijden. In 2014 koos Tim voor Telecompaper als de beste partner om GSM Helpdesk en de onderliggende handset database verder te helpen ontwikkelen, zowel als een commercieel aanbod en als een onderzoekstool. Sindsdien is Tim researcher, managing editor en device-analist bij Telecompaper, met uitgebreide expertise in de Nederlandse consumentenmarkt en netwerktechnologie, maar ook in mobiele telefoons, smartphones en tablets.

Victor Barnar

Researcher

Victor werkt sinds 2011 bij Telecompaper . Na zijn studie Bestuurskunde en Public Policy aan de Universiteit Twente heeft hij een aantal jaar als ondernemer gewerkt voordat hij in 2007 overstapte naar de telecomwereld. De volgende vier jaar bekleedde hij managementposities in telecomwinkels voor T-Mobile en Telfort. Bij Telecompaper is Victor verantwoordelijk voor verschillende mobiele en vaste rapporten voor zowel de consumenten- als zakelijke markt. Naast de mobiele consumentenmarkt is Victor ook een expert op IoT, vooral het technische gedeelte heeft zijn aandacht.


Events   /   Recent Events