0

Masterclass VIDEO

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z'n kop en de concurrentie neemt toe. In een dagdeel kunt u volledig op de hoogte gebracht worden door de analisten van Telecompaper in onze tweede Masterclass. Daarbij geeft Jaap Bruijnen, COO van Pathé Thuis, een inkijkje in de werking van de sector.

Aan bod komen: 
  • de huidige stand van zaken, in termen van abonnees en omzet voor alle aanbieders van video op de Nederlandse markt; 
  • het kijkgedrag in de zin van kijktijd, schermgebruik etc.;  
  • onze verwachtingen voor de toekomst, waarin de opkomende concurrentie en regelgeving de sector voor het komende decennium zullen vormgeven.

De Masterclass vindt plaats op donderdag 27 juni in Hotel van der Valk - Houten. Inloop is vanaf 09:00 uur. Het programma start om 09:30 uur en bestaat uit vier onderdelen te weten: Provider insights (abonnee-aantallen en omzetten), content, consumer insights en de toekomst. De Masterclass wordt afgesloten met een lunch, waarbij u in gesprek kunt gaan met andere deelnemers en de sprekers. 

Om een interactieve setting te creëren is het aantal plekken beperkt. Registreer u daarom vandaag nog als deelnemer want voor de Masterclasses geldt: vol=vol.

 

 

SprekersJaap Bruijnen

COO

Jaap Bruijnen is al lange tijd actief in het hoge management in de content-sector. In 2000 begon hij bij Warner, om via HBO en de NVPI in 2017 als COO bij Pathé Thuis aan de slag te gaan. De content-sector heeft geen geheimen voor Jaap die in zijn functies met alle partijen om tafel heeft gezeten. Van producent tot distrubuteur, van B2B tot B2C organisaties.  

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Webinar: Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1
Webinar 20 juni 2019 van 11:00-11:30
Masterclass Mobiel
27 Juni: Leer mobiel denken en doen
Masterclass Video
27 juni: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events