0

Masterclass VIDEO

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z'n kop en de concurrentie neemt toe. In een dagdeel kunt u volledig op de hoogte gebracht worden door de analisten van Telecompaper in onze tweede Masterclass. 

Aan bod komen: 
  • de huidige stand van zaken, in termen van abonnees en omzet voor alle aanbieders van video op de Nederlandse markt; 
  • het kijkgedrag in de zin van kijktijd, schermgebruik etc.;  
  • onze verwachtingen voor de toekomst, waarin de opkomende concurrentie en regelgeving de sector voor het komende decennium zullen vormgeven.

De Masterclass vindt plaats op donderdag 19 september in Hotel van der Valk - Houten. Inloop is vanaf 13:00 uur. Het programma start om 13:30 uur en bestaat uit vier onderdelen te weten: Provider insights (abonnee-aantallen en omzetten), content, consumer insights en de toekomst. 

Om een interactieve setting te creƫren is het aantal plekken beperkt. Registreer u daarom vandaag nog als deelnemer want voor de Masterclasses geldt: vol=vol.

Meer informatie?

 

Sprekers


Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Masterclass Video
19 september: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Masterclass FTTH
19 september: Verbreed je kennis van de FTTH-markt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events