0
Op woensdag 13 november 2013 organiseert Telecompaper het congres
 

MOBIEL 2013

Actuele ontwikkelingen en duiding van nieuwe trends

In 2013 organiseren we op 13 november voor het vierde jaar op rij het congres Mobiel. Een inspirerende dag, met nieuwe inzichten en een (hernieuwde) kennismaking met een groot aantal branchegenoten is wat wij u ook in 2013 willen voorschotelen. De ontwikkelingen staan - zoals u weet - nooit stil in de mobiele telecomsector.

Net als in afgelopen jaar zal Telecompaper zijn stempel drukken op het congres. Zij zullen gekoppeld zijn aan actuele research, zoals het jaarlijkse Dutch Smartphone rapport en de nieuwste statistieken, trends en ontwikkelingen.

De voertaal is, afgezien van de internationale bijdragen, Nederlands. Er zal veel ruimte zijn voor discussies, waar de polemiek niet geschuwd wordt. Dagvoorzitter is de opnieuw Joep Stassen. Hij is niet alleen doorgewinterd in de sector, maar weet daarnaast een uitstekende ambiance te creëren. Uiteraard bieden onze congressen volop de mogelijkheid te netwerken. En voor toeleveranciers is een Telecompapercongres een zeer geschikt platform om met een groot aantal klanten en prospects in contact te treden.

 

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn in de dynamische mobiele sector zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de media en content industrie.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

 

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het MOBIEL 2013 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse mobiele sector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events