0
Op woensdag 12 november 2014 organiseert Telecompaper het congres
 

MOBIEL 2014

Actuele ontwikkelingen en duiding van nieuwe trends

In 2014 organiseren we op 12 november voor het vijfde jaar op rij het congres Mobiel. Een inspirerende dag, met nieuwe inzichten en een (hernieuwde) kennismaking met een groot aantal branchegenoten is wat wij u ook in 2014 willen voorschotelen. De ontwikkelingen staan - zoals u weet - nooit stil in de mobiele telecomsector.

Jarenlang heeft de sector zich voorbereid op de komst van 4G. De veiling werd meerdere keren uitgesteld, nieuwe namen moesten het landschap van concurrentie voorzien, Tele2 bemachtigde de nodige frequenties, maar de kabelbedrijven haakten niet aan. Inmiddels wordt 4G overal uitgerold. KPN is zelfs al in de fase van het bijsturen beland.

Wat is de eerste impact van 4G?

Dat is één van de vragen die wij tijdens Mobiel 2014 willen beantwoorden. Andere interessante vragen waar we antwoorden op willen:

  • Is er sprake van verzadiging op de app markt, zoals onlangs in het nieuws was?
  • Kunnen we het mobiele consumentengedrag anno 2014 duiden?
  • Wat zijn de nieuwe toepassingen, de nieuwe diensten en de nieuwe netwerken?
  • Wat is de invloed van de wearables op de mobiele sector?
  • Kunnen we leren van het buitenland?

Telecompaper bereidt het congres Mobiel 2014 voor om de branche een spiegel voor te houden en uit te dagen. 

Wij zijn nog met verschillende partijen aan het praten, maar we kunnen u al vast twee toonaangevende sprekers voorstellen: 


Niek Jan van Damme, lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Telekom, zal een presentatie geven over de inzet van LTE in Duitsland. Van Damme is CEO van Telekom Deutschland, de Duitse tak van het internationale concern. Dit onderdeel levert al jaren LTE-diensten.


Niet alleen de top uit het buitenland komt het congres bezoeken, ook uit Nederland kunt u de top verwachten. Eelco Blok, CEO van KPN, zal zijn visie op de Nederlandse markt geven. KPN rolde in zeer korte tijd zijn LTE-netwerk uit en is de eerste die zijn klanten 4G in het hele land kan aanbieden.

 

De voertaal is, afgezien van de internationale bijdragen, Nederlands. Er zal veel ruimte zijn voor discussies, waar de polemiek niet geschuwd wordt. Dagvoorzitter is opnieuw Joep Stassen. Bekijk het programma

 

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn in de dynamische mobiele sector zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de media en content industrie.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

 

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het MOBIEL 2014 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse mobiele sector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.Events   /   Recent Events