0

Mobiel breedband begint de laatste jaren grotere vormen aan te nemen. Hogere snelheden, flatrate abonnementen, steeds verder toenemende dekking en een breder –beter - handsetaanbod maken dat internet op de mobiele telefoon (en op de laptop) al bijna net zo gewoon is als bellen en sms’en.

Nationaal en internationaal onderzoek geeft aan dat mobiele netwerken meer en meer gebruikt worden voor dataoverdracht. Op zoek naar Mobiel Breedband in Nederland anno 2010, en belangrijker in de toekomst!

Onder de noemer Mobiel Breedband NL 2010 organiseert Telecompaper een congres.

  • Datum: 10 juni 2010
  • Plaats: Madurodam, Den Haag

Voor wie?

Het congres is gepositioneerd voor spelers in de Nederlandse telecomindustrie die ofwel mobiel breedband leveren en/of afnemen, ofwel voor de spelers die ambities hebben in die richting. Operators, access netwerkbedrijven, netwerkbouwers, hard- en softwarefabrikanten, bankiers en investeerders. Telecompaper informeert in dit event de deelnemers grondig en volledig over de mobiele breedbandsector.

Het congres biedt u de uitgelezen kans om in contact te komen met diverse marktspelers en collega’s. Een uitstekende manier om te werken aan uw netwerk.


Events   /   Recent Events