0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars, masterclasses en een jaarlijks congres. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht. Kijk voor de volledige beschrijving ook op onze speciale events website.

Webinars

19 maart 2020

5G de stand van zaken

Wat zijn de laatste details m.b.t. de 5G veiling? En wat gebeurt er in het buitenland?
 

2 april 2020

CONSOLIDATIE OP DE NEDERLANDSE TELECOMMARKT

De markt is zeer competitief. Kan iedereen overleven? Staan we aan de vooravond van consolidaties? 

19 mei 2020

MARKT UPDATE 2020 Q1

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse telecommarkt in 2020Q1 o.b.v. de gepubliceerde cijfers. 

Masterclass

14 mei 2020

VIDEO- STREAMING WARS

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z’n kop en de (internationale) concurrentie neemt rap toe.

28 mei 2020

INTRODUCTIE TELECOM

Bent u nieuw in de sector en/of kunt u een stoomcursus Telecom gebruiken? Volg dan onze introductiecursus. In een dagdeel maken wij u wegwijs in de Telecom en media industrie.

28 mei 2020

FTTH - CONSOLIDATIE

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie.

 

Congres

26 November 2020

Telecom Insights 2020

Telecompaper organiseert op donderdag 26 november 2020 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Met dit evenement bieden we nu en de komende jaren hét platform voor en over 5G.

 


Events   /   Recent Events