0

Telecom Insights 2016

Netwerken, Diensten

Na Telecom Insights 2015, met meer dan 210 deelnemers en inspirerende sprekers, is Telecompaper gestart met de voorbereidingen voor de editie van 2016. Zoals u mag verwachten is het onze doelstelling om het succes nog groter te maken.

Natuurlijk staat de telecomsector centraal en wordt er ingezoomd op een aantal ontwikkelingen die de markt vernieuwen, uitdagen, ontwrichten. De balans herstellen of uit balans brengen.

 

Telecom Insights 2016

het evenement van, voor en over de TMT-sector

 

Vast en mobiel worden steeds vaker gebundeld, 4G maakt nieuwe toepassingen mogelijk, dataverbruik verdubbelt bijna jaarlijks, nieuwe netwerken en diensten ontstaan, internet of things (IoT) is here to come and here to stay. Telecombedrijven krijgen concurrentie uit de energiesector en wat zijn de verwachtingen nu de markt consolideert.

Telecompaper organiseert op woensdag 16 november het congres Telecom Insights 2016. Deze dag biedt zowel qua inhoud als qua bezoekers een totaaloverzicht van de Nederlandse TMT-sector. 

Het congres heeft een aantal pijlers, te weten:

  • Overzicht van de stand van zaken van de Nederlandse telecomsector in 2016
  • Analyse van de ontwikkelingen die in Nederland (gaan) spelen
  • Diepgang met betrekking tot actuele thema’s.

De naam Telecom Insights zegt het al: we richten ons op het bieden van inzichten. De voortdurende complexe ontwikkelingen maken dat niemand in de branche zich altijd zeker waant. Kansen zijn bedreigingen en andersom, maar wat moet serieus genomen worden? 

Als geen ander kan Telecompaper inzicht verschaffen in de Nederlandse telecomsector. Hetzelfde geldt voor de ontwikkelingen daarbuiten die van invloed gaan zijn op Nederland.

 

Wat kunt u verwachten?

  • We presenteren eigen onderzoek waarmee we de actuele stand van zaken kwantitatief en statistisch tot in het kleinste detail kunnen duiden.
  • Er zullen voordrachten worden gegeven door C-level sprekers van toonaangevende telecombedrijven waarbij actuele thema’s centraal staan.
  • Grootverbruikers van telecomdiensten zorgen voor innovatieve inzichten en wellicht nieuwe concurrentie. Meer hierover op het podium van Telecom Insights 2016.
  • We stimuleren de discussie voorafgaand aan en vooral tijdens het congres, zowel op als naast het podium.

Telecompaper verwacht minimaal 250 bezoekers tijdens Telecom Insights 2016. Het congres belooft dus de ideale gelegenheid te zijn voor u om bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en om uitgebreid te netwerken. Wij zijn er daarom van overtuigd dat u Telecom Insights 2016 niet mag missen.

 

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost EUR 595 en is inclusief een gratis nieuwsbrief. Indien u vanuit een bedrijf met drie of meer personen wilt komen, neem dan gerust contact met ons op voor lopende kortingsregelingen.

 

Meedenken

Ter voorbereiding vragen we u graag mee te denken. Tijdens het congres, maar zeker ook in de voorbereidingen zijn wij zeer geïnteresseerd in uw mening, uw vragen, uw tips of andere manieren om tot een geslaagd evenement te komen. Wij vragen u dan ook te reageren met uw vragen en tips.

 

Sponsors

Indien u interesse heeft om het Telecom Insights 2016 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse telecomsector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.Events   /   Recent Events