0

Telecom Insights 2018

NETWERKEN, DIENSTEN

Na Telecom Insights 2017, met bijna 200 deelnemers en inspirerende sprekers, is Telecompaper gestart met de voorbereidingen voor de editie van 2018. 


Het evenement van, voor en over de TMT-sector

Telecompaper organiseert op donderdag 8 november het congres Telecom Insights 2018. Deze dag biedt zowel qua inhoud als qua bezoekers een totaaloverzicht van de Nederlandse TMT-sector. Het congres heeft een aantal pijlers, te weten:

  • Overzicht van de stand van zaken van de Nederlandse telecomsector in 2018
  • Analyse van de ontwikkelingen die in Nederland (gaan) spelen
  • Diepgang met betrekking tot actuele thema’s.

De naam Telecom Insights zegt het al: we richten ons op het bieden van inzichten. De voortdurende complexe ontwikkelingen maken dat niemand in de branche zich altijd zeker waant. Kansen zijn bedreigingen en andersom, maar wat moet serieus genomen worden? 

 

Wat kunt u verwachten?

  • We presenteren eigen onderzoek waarmee we de actuele stand van zaken kwantitatief en statistisch tot in het kleinste detail kunnen duiden.

  • Er zullen voordrachten worden gegeven door C-level sprekers van toonaangevende bedrijven waarbij actuele thema’s centraal staan.
  • We stimuleren de discussie voorafgaand aan en vooral tijdens het congres, zowel op als naast het podium.
  • Telecompaper verwacht meer dan 200 bezoekers tijdens Telecom Insights 2018. Het congres belooft dus de ideale gelegenheid te zijn voor u om bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en om uitgebreid te netwerken. Wij zijn er daarom van overtuigd dat u Telecom Insights 2018 niet mag missen.

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost EUR 695 en is inclusief een gratis nieuwsbrief. Indien u vanuit een bedrijf met drie of meer personen wilt komen, neem dan gerust contact met ons op voor lopende kortingsregelingen. In de maand augustus geldt een korting van 15% op de toegangskaarten

 

Meedenken

Ter voorbereiding vragen we u graag mee te denken. Tijdens het congres, maar zeker ook in de voorbereidingen zijn wij zeer geïnteresseerd in uw mening, uw vragen, uw tips of andere manieren om tot een geslaagd evenement te komen. Wij vragen u dan ook te reageren met uw vragen en tips.

 

Sponsors

Indien u interesse heeft om het Telecom Insights 2018 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse telecomsector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events