0

Telecom Insights 2018

Infrastructuur, CONTENT, CONNECTED World

 

Het evenement van, voor en over de TMT-sector

Telecompaper organiseert op donderdag 8 november het congres Telecom Insights 2018. Het vindt plaats in het Singer Theater in Laren.

De belangrijkste doelstelling is het bieden van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten en vooruitzichten met betrekking tot de ontwikkeling van de technologie-, media en telecomsectoren, met de nadruk op telecom en media.

De naam Telecom Insights zegt het al: we richten ons op het bieden van inzichten. De voortdurende complexe ontwikkelingen maken dat niemand in de branche zich altijd zeker waant. Kansen zijn bedreigingen en andersom, maar wat moet serieus genomen worden? 

Het congres heeft een drietal pijlers, te weten:

 • Overzicht van de stand van zaken van de Nederlandse telecomsector in 2018
 • Analyse van de ontwikkelingen die in Nederland (gaan) spelen
 • Diepgang met betrekking tot actuele thema’s.

Wat kunt u verwachten?

 • Op Telecom Insights komt u professionals tegen uit de telecomwereld, de media-, content- en videobranches, technologie, infrastructuur, banken, journalisten, overheden, wetenschappers, onderzoekers en start-ups.
 • Bij het verlaten van Telecom Insights 2018 hebt u inzicht gekregen in uitdagingen, doelstellingen en planningen van een aantal sectorbepalende ontwikkelingen. U kent de stand van zaken per eind 2018 en u hebt inzicht gekregen in de keuzes, kansen en bedreigingen die in 2019 en later verwacht mogen worden. U hebt kennis kunnen maken of juist bekenden de hand geschud, van gedachte kunnen wisselen en discussiëren met voor u nieuwe of juist bekende mensen uit de sector.
 • Er zullen voordrachten worden gegeven door C-level sprekers van toonaangevende bedrijven waarbij actuele thema’s centraal staan. Dit jaar leggen we de nadruk op:
  1. Infrastructuur 
   We staan aan de vooravond van grootschalige investeringen in infrastructuur. VodafoneZiggo bereidt de uitrol van Docsis 3.1 voor terwijl de mobiele operators zich klaarmaken voor 5G. Ondertussen hebben meerdere buitenlandse investeerders de Nederlandse glasvezelmarkt gevonden.
  2. Content
   De consument kiest voor video on demand, waardoor de businessmodellen van contentbedrijven en broadcastorganisaties veranderen.
  3. Connected world
   De digitalisering zorgt voor nieuwe kansen en uitdagingen. Soms uit overlevingsdrang, soms omdat er een gat in de markt wordt gezien: de connected wereld zorgt voor nieuwe initiatieven die de bestaande markt definitief verandert.  
 • Telecompaper presenteert eigen onderzoek waarmee we de actuele stand van zaken kwantitatief en statistisch tot in het kleinste detail kunnen duiden.
 • We stimuleren de discussie voorafgaand aan en vooral tijdens het congres, zowel in de zaal als tijdens de uitgebreide netwerkmogelijkheden.

 

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost EUR 695 en is inclusief een gratis nieuwsbrief. Indien u vanuit een bedrijf met drie of meer personen wilt komen, neem dan gerust contact met ons op voor lopende kortingsregelingen. 

 

Meedenken

Ter voorbereiding vragen we u graag mee te denken. Tijdens het congres, maar zeker ook in de voorbereidingen zijn wij zeer geïnteresseerd in uw mening, uw vragen, uw tips of andere manieren om tot een geslaagd evenement te komen. Wij vragen u dan ook te reageren met uw vragen en tips.

 

Sponsors

Indien u interesse heeft om het Telecom Insights 2018 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse telecomsector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events