0

WEBINAR

5G de stand van zaken

Op 10 oktober praat Tim Poulus de deelnemers aan ons eerstvolgende webinar bij over de stand van zaken met betrekking tot 5G. Wat is het laatste nieuws met betrekking tot de frequentieveiling? Wat kunnen we straks met 5G? Wie gaat er gebruik van maken? De consument, vooral de zakelijke sector of blijft het in eerste instantie beperkt tot industriƫle toepassingen? Welke lessen zijn er te trekken uit het buitenland?

Op deze en andere vragen zal Tim Poulus proberen het antwoord te geven. Het is ook mogelijk om op voorhand vast vragen in te dienen. Mail ze naar ons (webinar@telecompaper.com) en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug.

Meld je nu aan en wees er op 10 oktober, om 11:00 uur, bij.

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor je nog beter op je dagelijks werk bent voorbereid. 

Must-hear-see-webinar voor iedereen in de TMT sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

SPEaKER

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Masterclass FTTH
30 januari: Verbreed je kennis van de FTTH-markt!
::: alle events