0

WEBINAR

5G de stand van zaken

In ons 5G-webinar van 19 maart analyseren we de recente ontwikkelingen. Het mag dan stil zijn met commerciƫle lanceringen, op de achtergrond gaan de ontwikkelingen door. Bestaande netwerken breiden zich uit en belangrijke 5G-elementen, zoals network slicing en private 5G, worden realiteit. Verder kijken we vooruit naar ontwikkelingen in de technologie, zoals de nieuwe release die in 2020 klaar is, en de spectrumveiling van juni.

Kortom, genoeg om over bij te praten. Wij nodigen u van harte uit om u nu al in te schrijven voor dit webinar. Het vindt plaats op 19 maart om 11 uur.

 

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

Luister en kijk onze eerdere webinars hier terug als podcast /webcast.

Spreker

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events