0

WEBINAR

Wat brengt 2020?

Op donderdag 12 december kijkt Telecompaper uit naar 2020. Wat komt er volgend jaar op ons af op het gebied van netwerken, portfolios en overnames? 

Analist Tim Poulus gaat in op vragen zoals: 
  • Gaat KPN zijn FTTH belofte waarmaken? 
  • Wat gebeurt er op het gebied van 5G?
  • Welke bedrijven staan er in de etalage en wie zijn de ge├»nteresseerden?
  • Nu Telfort is gestopt: wat gebeurt er met de andere second brands in de markt?
  • Grotere databundels en devices? 

Het is ook mogelijk om op voorhand vast vragen in te dienen. Mail ze naar ons (webinar@telecompaper.com) en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug.


Meld je nu aan en wees er bij op 12 december om 11:00 uur.

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor je nog beter op je dagelijks werk bent voorbereid. 

Must-hear-see-webinar voor iedereen in de TMT sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

SPEAKER

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events