0

WEBINAR

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q2

 

Op 26 september praten we de deelnemers aan ons eerstvolgende webinar bij over de gang van zaken op de Nederlandse markt. We kijken terug naar de resultaten van het eerste kwartaal en blikken natuurlijk ook vooruit.

We laten  ons licht schijnen over diverse onderwerpen aan de hand van de jongste kwartaalcijfers en onze inzichten in de verschillende marktsegmenten. Meld u nu aan en wees er op 26 september, om 11:00 uur, bij.

Uiteraard kunt u aan het eind uw vragen (anoniem) stellen. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Het is ook mogelijk om op voorhand vragen in te dienen. Mail ze naar ons (webinar@telecompaper.com) en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug.

 

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

Spreker

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events