0

WEBINAR

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1
Op donderdag 20 juni om 11:00 bespreekt Tim Poulus in 30 minuten het eerste kwartaal van 2019. Een must-hear-see-webinar voor iedereen die actief is in de TMT sector! Met de webinars van Telecompaper word je in een korte heldere presentatie op de hoogte gebracht van de laatste trends en cijfers.        

Wij beogen de deelnemers met een 360 graden blik bij te praten over de stand van zaken op de Nederlandse consumentenmarkt. Alle segmenten komen aan bod. De operationele en de financiële gang van zaken zullen beknopt de revue passeren. Daarnaast bespreken we de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

  • Hoe verging het de grote Nederlandse operators in Q1 2019?
  • Hoe ontwikkelden zich de operationele kerncijfers bij KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile/Tele2?
  • Hoe staan de Grote Drie er financieel voor, nu en met de blik vooruit? 
  • Wie speelt er verder nog een rol op de Nederlandse markt?

Bij deze en andere kwesties staan we stil bij ons eerstvolgende webinar. Er staat nogal wat op het programma immers, voor dit jaar en de jaren erna. Een keur aan afkortingen (FTTH, Docsis 3.1, 5G, OTT, FMC, FWA, WFA) verdient de nodige duiding. Het maakt van de telecomsector in Nederland een buitengewoon dynamische, die in binnen- en buitenland op de voet gevolgd wordt.

Zorg dat u erbij bent en wij brengen u weer 'up to date' en 'up te speed'.
 
Uiteraard kunt u aan het eind uw vragen (anoniem) stellen. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Het is ook mogelijk om op voorhand vragen in te dienen. Mail ze naar ons (webinar@telecompaper.com) en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug.

 

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

Spreker

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Webinar: Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1
Webinar 20 juni 2019 van 11:00-11:30
Masterclass Mobiel
27 Juni: Leer mobiel denken en doen
Masterclass Video
27 juni: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events