0

WEBINAR

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q4

Op 20 februari organiseren wij het eerste gratis webinar van 2020. Het zal gewijd zijn aan de kwartaalcijfers van de Nederlandse top 3. KPN en VodafoneZiggo hebben inmiddels gerapporteerd. T-Mobile volgt op 19 februari.

Hoe doen deze onderneming het tegen de achtergrond van hun actuele strategie? Hoe gaat het met de marktaandelen en hoe is de financiƫle gang van zaken? Vooruitkijkend naar 2020 zetten we de plannen naast elkaar, de speerpunten in de strategie en de kansen om de concurrentie te verslaan.

Het belooft een boeiend jaar te worden. Eerst zal het CBb een uitspraak doen over de regulatoire basis van de markt. Blijft de WFA-regulering van de ACM overeind of moet men terug naar de tekentafel? In het voorjaar volgt een interessante spectrumveiling die ervoor zal zorgen dat 5G halverwege het jaar zijn intrede doet in Nederland. Investeringen in vaste netwerken zorgen er enerzijds voor dat de gigabit-footprint van VodafoneZiggo verder groeit, anderzijds moet KPN aannemers voor zich zien te winnen om zijn ambitieuze glasvezelplan uit te voeren. En dat terwijl T-Mobile om dezelfde aannemerscapaciteit gaat strijden, want ook dit bedrijf wil meer investeren in glasvezel.

Zagen we afgelopen jaar al overnamegeruchten rond KPN en T-Mobile, dat kan dit jaar een vervolg krijgen. Daarnaast kan er duidelijkheid komen over wie VodafoneZiggo naar zich toetrekt: zal dat de Vodafone Group zijn, of toch Liberty Global?

Kortom, genoeg om over bij te praten. Wij nodigen u van harte uit om u nu al in te schrijven voor dit webinar. We zien u graag op 20 februari om 11 uur.

 

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

 

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

Spreker

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events