0

WEBINAR

Wereldwijde video markt 2019 Q3 

Donderdag 7 november om 11:00 wordt de wereldwijde video markt besproken in een van onze goedbeluisterde webinars. Tim Poulus geeft in 30 minuten een overzicht van de recente ontwikkelingen in deze dynamische markt en werpt een blik op de toekomst. 

Een must-hear-see-webinar voor iedereen actief is in de TV en video sector! Met de webinars van Telecompaper word je in een korte heldere presentatie op de hoogte gebracht van de laatste trends en cijfers. 

Uiteraard kunt u aan het eind uw vragen (anoniem) stellen. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Het is ook mogelijk om op voorhand vragen in te dienen.Mail ze naar ons en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug. 

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR


Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid. 


Meer weten over gedrag van de kijker? 

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events