0

WEBINAR

Zakelijke markt

Donderdag 5 september om 11:00 bespreekt Tim Poulus in 30 minuten de zakelijke markt. Een must-hear-see-webinar voor iedereen die actief is in de zakelijke sector!

Met de webinars van Telecompaper word je in een korte heldere presentatie op de hoogte gebracht van de laatste trends en cijfers. Binnen de zakelijke markt zijn een groot aantal ontwikkelingen bezig waar wij u graag over bijpraten. Want..

  • Hoe groot is zakelijke telecom markt en waar bestaat die uit? 
  • Welke segmenten groeien en welke dalen?
  • Hoe groot zijn de spelers, welke aandeel hebben T-Mobile en Tele2 samen?
  • Wat zijn belangrijkste trends en toekomstverwachtingen?

Het komt allemaal aan bod op donderdag 5 september. 

Uiteraard kunt u aan het eind uw vragen (anoniem) stellen. Het is ook mogelijk om op voorhand vragen in te dienen. Mail ze naar ons (webinar@telecompaper.com) en we proberen ze in het verhaal in te passen. Lukt dat niet dan komen we later nog even bij je terug.

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR


Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

SPREKER

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events