0

Abonnementen

Welkom op onze abonnementenpagina. Hieronder vindt u de door ons aangeboden abonnementen:


Abonnement

Geregistreerde U wilt zich graag wat verder in onze site verdiepen en meer van onze diensten proberen. Registratie geeft u de mogelijkheid om 10 Nederlandse of Engelse nieuwsberichten en 3 commentaren per maand te bekijken. Daarnaast kunt u de gratis tp:vandaag ontvangen. Registratie geeft u ook toegang tot onze Alert dienst.

Geregistreerd

Light U bent geïnteresseerd in het actuele telecomnieuws en u wilt graag op de hoogte blijven. Het Light abonnement geeft u de mogelijkheid om al het Nederlandstalige nieuws en commentaren van de laatste maand te lezen. Daarnaast kunt u ook uw persoonlijke nieuws feeds samenstellen, 5 achtergrondartikelen lezen en kunt de Alert service gebruiken.

Light

Plus U heeft in uw werk telecomnieuws en achtergrondinformatie op een vaste basis nodig, graag zo makkelijk mogelijk. Het Telecompaper Plus abonnement is volledig afgestemd op deze behoefte. Het geeft u de mogelijkheid om een jaar terug te gaan in onze archieven, geeft toegang tot alle commentaren en achtergrondartikelen en het stelt u in staat uw eigen nieuws feed samen te stellen. Bovendien ontvangt u elke week de tp:insights.

Plus

Premium U bent een researcher en wilt graag toegang hebben tot ons complete archief. Ons Premium abonnement geeft u de mogelijkheid om al onze artikelen tot 1993 terug te lezen. Daarnaast kunt u alle achtergrondartikelen en commentaren lezen, onze alert service gebruiken, twee persoonlijke feeds aanmaken en krijgt u elke week de tp:insights toegestuurd.

Premium

tp:vandaag
Een gratis, dagelijkse nieuwsbrief met daarin het belangrijkste telecomnieuws en commentaar van onze analisten.
Nieuws + Commentaren
Al het telecomnieuws en commentaren.
Beperkt
Achtergronden
Uitgebreide achtergrondinformatie bij actuele ontwikkelingen.
Archief
Alle artikelen die door Telecompaper zijn gepubliceerd. Ons archief gaat terug tot 1993.
1 maand
1 jaar
Onbeperkt
Nog te lezen-dienst
Applicatie waarmee u tijdens het scrollen eenvoudig een selectie van interessante artikelen maakt die u naar uzelf mailt.
iPhone app
Applicatie waarmee u het Nederlandstalige en/of Engelstalige nieuws kunt lezen op uw iPhone.
RSS feeds
Een aantal RSS feeds over telecomgerelateerde onderwerpen.
Personal Feeds
Een door u zelf in te stellen feed, toegespitst op uw eigen interesses. Te ontvangen via RSS of e-mail op door u te bepalen tijdstippen.
1
1
2
Alert service
Zodra wij een artikel publiceren met door u opgegeven steekwoorden, wordt u direct per e-mail of RSS op de hoogte gesteld.
Alleen titel
Volledig artikel
Volledig artikel
Volledig artikel
tp:insights
Wekelijkse nieuwsbrief met alle commentaren en achtergronden, zodat u op uw tijdstip de verdieping in de telecommarkt tot u kan nemen.
1
2
 

Maandelijks abonnement€ 20.00
Selecteer
€ 40.00
Selecteer
€ 100.00
Selecteer

Jaarlijks abonnement€195.00
Selecteer
€395.00
Selecteer
€950.00
Selecteer

Bent u geïnteresseerd in een Meervoudige Abonnement of een Bedrijfs Abonnement? Dat kan. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Voor meer informatie over onze producten en onze diensten, bezoek onze tp:research pagina.