0
Algemeen

AP handhaaft nog niet na buiten werking stellen Privacy Shield

donderdag 1 oktober 2020 | 13:53 CET | Nieuws
Bent u nieuw in de sector en/of kunt u een stoomcursus telecom gebruiken? Volg dan onze Masterclass Introductie telecom. Meer info...
De Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is nog niet bezig met handhaven naar aanleiding van het buiten werking stellen van Privacy Shield. Deze overeenkomst regelde als opvolger van het Safe Harbor-akkoord de overdracht van data tussen de VS en Europa.

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn: Algemeen
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

AP doet aanbevelingen bij digitaal thuisonderwijs

Published 02 okt 2020 14:24 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een paar aanbevelingen gedaan voor privacy bij digitaal thuisonderwijs. Tijdens de ...

Ierse privacy-toezichthouder moet Facebook onderzoek on hold zetten

Published 16 sep 2020 09:03 CET | Europa
Het Ierse Hooggerechtshof heeft bepaald dat de Data Protection Commission (DPC), de Ierse nationale privacy-toezichthouder, het ...

Facebook in beroep tegen bevel om EU-VS gegevensoverdracht te staken

Published 14 sep 2020 13:55 CET | Ierland
Facebook heeft beroep aangetekend bij het Ierse Hooggerechtshof tegen een bevel van de Ierse Data Protection Commission (DPC) om ...

Ierse privacytoezichthouder verbiedt Facebook gegevensoverdracht tussen EU en VS

Published 10 sep 2020 10:17 CET | Europa
De Ierse Data Protection Commission heeft Facebook opgedragen de overdracht van gegevens over EU-klanten naar de VS op te ...

Noyb dient privacyklachten in bij ruim 100 Europese bedrijven die data delen met Google, Facebook

Published 18 aug 2020 14:17 CET | Europa
Tele2, Free Mobile en Fastweb behoren tot de meer dan 100 bedrijven die klachten krijgen van de privacyrechtengroep Noyb. De ...

'Wegvallen Privacy Shield zorgt voor chaos'

Published 03 aug 2020 12:15 CET | Europa
Zo'n twee weken na de uitspraak van het Europees Hof over het Privacy Shield is de basis voor gegevensuitwisseling met de ...

AP bekijkt praktische gevolgen vernietiging Privacy Shield

Published 21 jul 2020 10:11 CET | Europa
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bekijkt binnen de European Data Protection Board (EDPB) wat de praktische gevolgen zijn van ...

EU-Hof schrapt US Privacy Shield, blokkeert stroom van data naar VS

Published 16 jul 2020 11:13 CET | Europa
Max Schrems heeft een nieuwe overwinning behaald op Facebook en hoe het sociale netwerk omgaat met persoonsgegevens. Nadat de ...





Kalender   /   Evenementen

26 okt Harmonic Q3 2020
26 okt Alphabet Q3 2020
26 okt Twilio Q3 2020
26 okt CCW Europe 2020
27 okt Akamai Technologies Q3 2020
27 okt Megacable Q3 2020
27 okt Microsoft fiscal Q1
27 okt A10 Networks Q3 2020
27 okt Juniper Networks Q3 2020
27 okt Siminn Q3 2020
27 okt Telefonica Brasil Q3 2020
27 okt Sequans Communications Q3 2020
28 okt Telefonica Deutschland Q3 2020
28 okt Equinix Q3 2020
28 okt 8x8 fiscal Q2
28 okt Ooredoo Q3 2020
28 okt ZTE Q3 2020
28 okt Belden Q3 2020
28 okt Extreme Networks fiscal Q1
28 okt KPN Q3 2020
28 okt Cognizant Q3 2020
28 okt Telecoms World Asia 2020
29 okt Digital Realty Q3 2020
29 okt Facebook Q3 2020
29 okt Telefonica Q3 2020
29 okt Dasan Zhone Q3
29 okt Ribbon Communications Q3
29 okt Comcast Q3 2020
29 okt Veon Q3 2020
29 okt NTT Docomo fiscal Q2
::: Meer Kalender Items