0
Breedband

9 op de 10 Nederlanders beschermt persoonsgegevens - CBS

dinsdag 9 februari 2021 | 08:51 CET | Nieuws
90 procent van de Nederlandse internetgebruikers geeft aan maatregelen te nemen om persoonlijke gegevens te beschermen. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS. Dat was in 2016 nog 79 procent.

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn: Internet
Bedrijven: CBS
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

Log in of registreer om een reactie achter te laten.

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Meer dataonthulling bij grote bedrijven - CBS

Published 07 mei 2021 15:20 CET | Nederland
In 2019 had 25 procent van de bedrijven met 250 of meer werknemers te maken met dataonthulling waarbij een intern incident de ...

Recordbestedingen bij EU-webwinkels - CBS

Published 23 apr 2021 07:54 CET | Nederland
In 2020 gaven Nederlandse consumenten een recordbedrag van bijna EUR 2,6 miljard uit bij buitenlandse webwinkels in de EU, meldt ...

Nine in 10 Dutch people restrict personal data online - survey

Published 09 feb 2021 10:29 CET | Nederland
Nine out of ten Dutch internet users say they make an effort to restrict access to their personal data online. That's up from ...

Ministerie van Justitie maakt balans op van privacybeleid

Published 08 feb 2021 13:45 CET | Nederland
Demissionair minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker heeft de tweede Kamer een overzicht gestuurd van het kabinetsbeleid ...

Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt big data-gebruik van UWV

Published 25 jan 2021 14:04 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft het Inlichtingenbureau gevraagd om inzage te geven in de verwerking van ...

KPN biedt filter tegen malware en phishing

Published 18 dec 2020 11:53 CET | Nederland
KPN heeft met ingang van 14 december een gratis filter tegen malware en phishing aangezet. Dit filter beschermt klanten tegen ...

Apple informeert in appstore over gebruik persoonlijke gegevens apps

Published 08 dec 2020 14:12 CET | Nederland
Apple meldt in zijn appstore welke persoonlijke gegevens een app gebruikt. App-aanbieders zijn met ingang van vandaag, 8 ...

AP handhaaft nog niet na buiten werking stellen Privacy Shield

Published 01 okt 2020 13:53 CET | Nederland
De Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is nog niet bezig met handhaven naar aanleiding van het buiten werking stellen ...