0
Video

Delta gaat Discovery-zenders weer uitzenden na mislukte onderhandelingen in 2017

dinsdag 6 februari 2018 | 11:11 CET | Nieuws
Delta heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux met als gevolg dat vanaf 1 maart de zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID terug zijn bij Delta. Sinds mei vorig jaar waren de zenders niet meer te zien bij Delta, nadat het Zeeuwse bedrijf en Discovery niet tot een overeenkomst konden komen.

Alle digitale klanten van Delta ontvangen vanaf 1 maart de zenders Discovery, Eurosport en TLC. Omdat in 2018 de volledige overstap wordt gemaakt naar digitaal kijken en luisteren, voegt Delta de zenders alleen toe aan het digitale aanbod. Bovendien ontvangen klanten die met een Delta-smartcard tv-kijken of via Delta Interactieve TV ook de zender Investigation Discovery (ID).  

Ook in het Pluspakket (een extra digitaal zenderpakket) worden vanaf 1 maart zenders toegevoegd. Het gaat om Animal Planet, Eurosport 2 en Discovery Science. 

Vanwege de toevoeging van de Discovery zenders in het digitale Standaardpakket én in het Pluspakket veranderen de kanaalnummers. Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de zenderwijzigingen.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe