0
IT

Juniper Networks lanceert Juniper Bots voor vereenvoudiging netwerkbeheer

donderdag 7 december 2017 | 13:05 CET | Nieuws
Juniper Networks heeft Juniper Bots gelanceerd, een reeks van nieuwe applicaties voor het vereenvoudigen van het netwerkbeheer die zakelijke doelstellingen vertalen in geautomatiseerde workflows. Juniper heeft daarnaast verbeteringen aangebracht binnen de Juniper Extension Toolkit. 

Juniper Bots omvat een groeiend ecosysteem van nieuwe applicaties die workflows automatiseren op basis van analysetechnologie en zakelijke doelstellingen. De bots maken gebruik van het Contrail-platform én het AppFormix-platform. Hun real-time analysemogelijkheden vertalen zakelijke vereisten (het ‘wat’) in automatische configuratiewijzigingen binnen het hele netwerk (het ‘hoe’). 

Juniper heeft het API-framework van JET voor netwerkbeheer en -bewaking uitgebreid naar de datalaag, zodat developers applicaties met rechtstreekse toegang tot de datalaag kunnen ontwikkelen voor de vMX-routers en MX Series 3D Universal Edge Routers van Juniper. JET biedt developers toegang tot geavanceerde mogelijkheden voor het programmeren van het netwerk met Junos OS.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën:
Landen:
::: voeg een reactie toe