0
Video

Youfone sluit deal met Red Bee Media en biedt nieuw standaard tv-pakket

dinsdag 12 mei 2020 | 17:01 CET | Nieuws

Red Bee Media gaat de dienstverlening voor kanaaldistributie verzorgen voor de onafhankelijke Nederlandse telecomprovider Youfone. Via de ‘Channel Store’ van Red Bee kan Youfone hoogwaardige televisiebundels creëren met nationaal en internationaal nieuws, sport en entertainment voor hun TV-abonnementsdienst.  

Red Bee verwelkomt met deze move Youfone in zijn groeiende groep van internationale klanten die profiteren van de Channel Store. De Channel Store is een wereldwijd platform voor signaalaggregatie en -distributie, waar op simpele wijze live content wordt samengevoegd die afkomstig is uit diverse bronnen in het mondiale netwerk van Red Bee. Dit netwerk omvat interne en externe playout-bronnen, glasvezelverbindingen via de vaste lijn, webstreams, veilige internetdoorgifte en satelliet-downlink via de eigen teleport-faciliteiten van Red Bee. De Channel Store biedt toegang tot een global platform voor signaalaggregatie en een catalogus van 10.000 kanalen. 

Nieuw standaard tv-pakket 

De aankondiging van de samenwerking valt gelijktijdig met de introductie van een goedkoper Internet en TV-pakket van Youfone. Het bedrijf biedt in zijn nieuwe standaard tv-aanbod minder zenders (in totaal 39, waarvan 23 in HD) en geen interactieve functionaliteiten. Internet en TV Standaard kost EUR 44 per maand. De pakketten met interactieve tv zijn Comfort en Premium. Aan die pakketten verandert niets. 

Youfone geeft in een reactie aan dat het merkte dat er minder behoefte was aan interactieve functionaliteiten. De doelgroep voor deze pakketten zijn consumenten die de interactieve mogelijkheden niet gebruiken en er dus ook niet voor willen betalen.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Broadcast & Satellite / Internet
Bedrijven: Red Bee Media / Youfone
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Youfone en Mobiel.nl kondigen samenwerking aan

Published 27 mei 2020 08:49 CET | Nederland
De online telecomwinkel Mobiel.nl en provider Youfone gaan samenwerken, zo laten de partijen via een persbericht weten. Vanaf 1 ...