0
Algemeen

Jeroen van den Nouwland Chief Revenue Officer Ekco; Nicolo' Isola lid MT lid Microsoft Nederland

dinsdag 30 juni 2020 | 08:18 CET | Nieuws
Schrijf je nu alvast in voor het gratis webinar over de Multibandveiling 2020. En hoor snel na de veiling wie hoeveel waarvoor betaalde en wat we nu kunnen verwachten. Meld je hier aan!

Cloudprovider Ekco heeft Jeroen van den Nouwland benoemd als Chief Revenue Officer. Het van oorsprong Ierse bedrijf heeft de ambitie een top 5 cloud provider wereldwijd te worden.

Van den Nouwland is als CRO verantwoordelijk voor de gehele sales- en marketingketen. Op dit moment is het bedrijf actief in Ierland, de UK en Benelux. Ekco is de nieuwe naam van Internet Corp. Samen met nog eens negen aangesloten organisaties gaat het bedrijf verder onder de nieuwe naam, met drie labels: Protect, Workspace en Core.

Nicolo' Isola lid MT lid Microsoft Nederland

Nicolo’ Isola (44) is de nieuwe Services Lead bij Microsoft Nederland. Hij moet de onderneming helpen om de Nederlandse ambitieuze groeiplannen voor de Services business te realiseren. Isola volgt Surya Ramkumar op die haar carrière bij Microsoft in Dubai vervolgt in haar nieuwe rol als Lead Modern Workplace Business Group voor de regio Midden-Oosten & Afrika.

In Isola’s nieuwe rol richt hij zich op de groei van de Services business en het ontwikkelen van lange termijn-samenwerkingen met strategische partners. Isola heeft meer dan 18 jaar ervaring bij Microsoft en de Services-diensten. Hij werkte eerder voor Microsoft Italië, waar hij Consulting Delivery Lead was voordat hij overstapte naar internationale functies en deel ging uitmaken van de transformatie van Services op weg naar een globale organisatie.

Bijna drie jaar geleden is Nicolo' naar Nederland verhuisd, eerst als hoofd Services Delivery en daarna als Sales Director.

NGMN Alliance benoemt Dohler als nieuwe CEO

De Next Generation Mobile Networks (NGMN) Alliance heeft Anita Dohler benoemd als nieuwe CEO en bestuursdirecteur. Ze zal de functie overnemen van Peter Meissner, die op 30 juni met pensioen gaat.

Sinds de oprichting in 2006 trad Meissner op als stichtend directeur en CEO van de NGMN Alliance. Onder zijn leiding groeide NGMN van een handvol operators naar een groep die bestaat uit 100 operators, leveranciers en onderzoeksinstellingen - plus meer dan 20 samenwerkingspartnerorganisaties. Meissner blijft actief als senior adviseur van het NGMN-bestuur.

Dohler neemt op 1 juli het stokje over van Meissner en voegt zich bij het NGMN-kantoorteam in Frankfurt.

Joyce Kim CMO bij Genesys

Genesys heeft Joyce Kim, technologiemarketingmanager, aangesteld als Chief Marketing Officer (CMO). Ze volgt Merijn te Booij op, die nu algemeen directeur (GM) is van de nieuwe business unit van het bedrijf, Employee Engagement Solutions.

Als CMO houdt Kim toezicht op de wereldwijde marketing van Genesys en rapporteert aan CEO Tony Bates. Ze zal de algemene marketingstrategie aansturen en het bedrijf positioneren voor verdere groei door voort te bouwen op het marktmomentum en door het ecosysteem van partners en ontwikkelaars uit te breiden. Kim brengt bij Genesys meer dan twee decennia ervaring in de technologiesector binnen.

Meest recentelijk was ze CMO en Chief Digital Officer voor Arm.

GCX benoemt nieuwe CFO

Global Cloud Xchange (GCX) heeft Anja Blumert aangesteld als nieuwe CFO met ingang van juli. Zij werkt vanuit Londen. 

Blumert is afkomstig van Millicom International Cellular, waar ze werkte als hoofd M&A en portfoliomanagement. Daarvoor was ze TMT-beleggingsprofessional bij Warburg Pincus International en investeringsbankier bij UBS. Ze heeft in de raden van bestuur van GCX, BIMA en Helios gezeten en is momenteel bestuurslid van Axian Telecom.

FTTH Council Europe verwelkomt nieuwe CEO

De FTTH Council Europe heeft Vincent Garnier met ingang van 13 juli benoemd tot nieuwe directeur-generaal. Garnier brengt 25 jaar ervaring mee in de telecommunicatie-sector, in marketing en bedrijfsontwikkeling in EMEA en Azië voor B2B-bedrijven. Meest recentelijk was hij Marketing Director voor breedbandproducten bij CommScope.

Garnier is al enkele jaren actief betrokken bij de activiteiten van de FTTH Council Europe. In 2019 werd hij lid van de raad van bestuur en penningmeester.

Toen Garnier toetrad tot het team van de FTTH Council Europe en ontslag nam uit zijn bestuursfunctie, benoemde de raad van bestuur Su Guaglianone, Senior Marketing Director EMEA bij CommScope, tot een nieuw bestuurslid.

De raad heeft ook de interim-waarnemend directeur-generaal van de FTTH Council Europe Aurelie Bladocha Coelho aangesteld als nieuwe voorzitter van het Beleid en Regelgevend Comité, naast haar verantwoordelijkheden als directeur Communicatie en Openbare Zaken. Ze volgt Karin Ahl op.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen
Bedrijven: CommScope / FTTH Council Europe / Genesys / Global Cloud Xchange / Microsoft / Millicom / NGMN Alliance
Landen: Europa / Nederland / Wereld
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Colt Technology Services benoemt Cogan tot CCO; Daan Duinhoven sales manager Ekco Benelux

Published 07 jul 2020 08:24 CET | Wereld
Colt Technology Services heeft Paula Cogan aangesteld als zijn nieuwe Chief Commercial Officer (CCO). Cogan vervangt Keri Gilder ...

Marleen Stikker, Chokri Mousaoui lid AWTI; VMware benoemt Country Leader BeLux

Published 23 jun 2020 09:15 CET | Nederland
Marleen Stikker en Chokri Mousaoui worden door de Ministerraad voorgedragen voor het lidmaatschap van de Adviesraad voor ...

Orange Belgium CEO Chief Tech, Innovation Officer bij Orange Group; Nokia vervangt CFO vanaf september

Published 16 jun 2020 09:40 CET | België
Michael Trabbia, CEO van Orange Belgium, verhuist per september naar de Orange Group, waar hij de Chief Technology en Innovation ...

Twitter benoemt Pichett als onafhankelijke bestuursvoorzitter; Eacobacci president bij BlackBerry

Published 11 jun 2020 08:23 CET | Europa
Twitter heeft Patrick Pichette benoemd tot lid van de raad van bestuur van het bedrijf - als voorzitter - aldus het bedrijf in ...

De Jong en De Jongh versterken SentinelOne; Salesforce komt met adviesraad EMEA

Published 02 jun 2020 08:42 CET | Europa
SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, breidt het lokale team uit met Sjoerd de Jong en Martin de Jongh. ...

Fox-IT schorst drie directieleden; nieuwe secretaris-generaal bij EZK

Published 26 mei 2020 08:46 CET | Europa
Fox-IT heeft volgens het FD drie van de vijf directieleden geschorst: algemeen directeur Erik Ploegmakers, Chief Operating ...

Nieuwe country director voor Google, wijzigingen in management bij HPE, Eurofiber, Thinkwise en NL-ix

Published 06 mei 2020 14:28 CET | Nederland
Google heeft Martijn Bertisen (41) aangesteld als country director van haar activiteiten in Nederland. Per 1 juli vervangt hij ...

NEC Europe benoemt nieuwe CEO; Global Cloud Xchange haalt Colt-CEO binnen

Published 28 apr 2020 09:04 CET | Europa
NEC Europe heeft Chris Jackson per 1 april benoemd tot nieuwe president en CEO. Jackson zal leiding geven aan de groei van de ...

Chris Hazewinkel CEO Computest Services; Citrix benoemt nieuwe VP voor netwerken in EMEA

Published 21 apr 2020 08:48 CET | Europa
Computest, specialist op het gebied van security, performance en geautomatiseerd functioneel testen, heeft Chris Hazewinkel ...