0
Mobiel

Samsung introduceert Samsung Galaxy S9 op 25 februari in Barcelona

donderdag 25 januari 2018 | 14:40 CET | Nieuws

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S9 op zondagavond 25 februari in Barcelona gepresenteerd zal gaan worden. Op maandag 26 februari opent in Barcelona het jaarlijkse Mobile World Congress haar deuren. Samsung introduceert hoogstwaarschijnlijk twee uitvoeringen van de Samsung Galaxy S9: de Galaxy S9 en de Galaxy S9+.

In de uitnodiging die Samsung naar de media heeft gestuurd meldt Samsung dat de focus van de Samsung Galaxy S9 vooral zal liggen op de camera. Op basis van geruchten en voorspellingen is het de verwachting dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ qua vormgeving en functionaliteit in grote lijnen overeen zal komen met de huidige generatie Galaxy S8 modellen en dat beide nieuwe toestellen vooral in de marge verbeterd zullen worden. De belangrijkste wijziging belooft een dubbele camera aan de achterzijde en een verplaatste vingerafdruksensor te gaan worden.

Verwacht wordt dat de voorverkoop van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ op 1 maart van start zal gaan en het toestel vanaf 16 maart nagenoeg wereldwijd in de verkoop zal gaan. Deze data zijn nog niet door Samsung bevestigd. tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe