0
Mobiel

Twitter werkt aan nieuwe features voor posten van video's - Bloomberg

vrijdag 26 januari 2018 | 10:00 CET | Nieuws
Twitter gaat het gemakkelijker maken om video’s te posten, via een feature die lijkt op Snapchat. Bloomberg heeft dat vernomen van bronnen in San Francisco die de app gezien hebben. Twitter wil meer gebruikers en verkeer trekken, maar heeft nog niet besloten wanneer de nieuwe dienst wordt gelanceerd. De nieuwe app is ook nog niet af en zou nog flink kunnen veranderen vanaf de huidige proefversies. De rondom de camera gebouwde app moet gebruikers stimuleren om video’s en momenten te delen. 
Facebook heeft al ideeën van Snapchat gekopieerd en ook Twitter-CEO Jack Dorsey heeft zich lovend uitgelaten over Snapchat. Hij noemde de app modern en zei dat de Twitter-app verwarrend kan zijn. Twittergebruikers kunnen video’s maken en posten, maar dat vergt meerdere tussenstappen. 

Dorsey keerde in 2015 terug naar Twitter. Met een reeks aanpassingen aan de tijdlijn en de app probeert het sociale platform om zijn bezoekers elke dag te laten terugkomen. Twitter wil een platform zijn dat laat zien wat “nu” aan de hand is in de wereld.
tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe