0
Algemeen

Vodafone publiceert global enterprise trends rapport

donderdag 6 december 2018 | 08:45 CET | Nieuws

Vodafone Group heeft het Global Trends Report 2019 gepubliceerd, waarin de verwachte ontwikkelingen in de zakelijke markt in het komende jaar worden geschetst. Het rapport komt op het moment dat de operator de naam van zijn enterprise-divisie verandert in Vodafone Business, met een nieuwe focus op het bedienen van organisaties van elke omvang. 

Vodafone Business CEO Brian Humphries zegt dat het rapport de belangrijkste zorgen, uitdagingen en kansen identificeert waarmee bedrijven het komende jaar te maken zullen krijgen. De snelle technologische verandering betekent dat bedrijven een ‘mensgerichte’ aanpak moeten volgen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen, zegt Vodafone. Binnen het eigen bedrijf richt de groep zich meer op 'klantgerichtheid', omdat klanten van klein tot groot allemaal dezelfde bezorgdheid delen over digitale transformatie. 

"We weten al een tijdje dat onze klanten willen dat een partner zich bij hen aansluit op hun digitale reis, een partner die ze kunnen vertrouwen", aldus Humphries. "We zijn al erg trots om die rol te vervullen, en als Vodafone Business hebben we nu een opgefrist merk om die samenwerking te vertegenwoordigen." 

Het Trends rapport is ontworpen om een beter begrip van de behoeften en uitdagingen van klanten inzichtelijk te maken en om deskundig inzicht te bieden in hoe bedrijven de belangrijkste trends in hun voordeel kunnen gebruiken. De bevindingen zijn afkomstig uit primair onderzoek met bedrijven, sectoranalisten, wereldwijde adviesbureaus en futurologen. Naast de aandacht voor klanten, ethiek en doel, wordt in het rapport gekeken naar de uitdagingen en kansen van kunstmatige intelligentie voor bedrijven.


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Algemeen
Bedrijven: Vodafone / Vodafone Group
Landen: Wereld
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Vodafone launches global enterprise trends report with rebrand to Vodafone Business

Published 05 dec 2018 10:49 CET | Wereld
Vodafone Group has released its 2019 Global Trends Report, outlining expected developments in the enterprise market in the year ...

Vodafone Group benoemt Ahuja als non-executive bestuurder

Published 13 nov 2018 10:14 CET | Wereld
Vodafone Group heeft met onmiddellijke ingang Sanjiv Ahuja aangesteld als non-executive bestuurder. Ahuja is voorzitter van ...

Vodafone Group overweegt mastenverkoop om schulden te verlagen

Published 18 sep 2018 08:15 CET | Wereld
Vodafone Group overweegt antennemasten te verkopen om de schuld te helpen verminderen en dividenden te behouden, zegt de ...