0
Mobiel

AP lanceert privacy-game bij Week van de Mediawijsheid

vrijdag 8 november 2019 | 09:41 CET | Nieuws
 De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een mobiele game ontwikkeld om jongeren bewust te maken van privacy op smartphones. De game is speelbaar in mobiele browsers, via jetelefoondebaas.nl. Het spelletje daagt uit om 'de perfecte selfie' te maken of zo snel mogelijk de geboortedatum in te voeren. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen / Mobiel & Draadloos
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

AP in 2019: meer inzet op handhaving bij privacy-overtredingen

Published 02 jul 2020 08:26 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft in 2019 meer ingezet op privacy-handhaving, nadat in 2018 voorlichting over de destijds ...

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voor neptoezichthouder

Published 13 nov 2019 12:59 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt voor een organisatie met de naam 'Persoonsgegevens Nederland'. Deze organisatie ...

AP legt focus op datahandel en AI

Published 11 nov 2019 09:24 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) benoemt drie terreinen die de komende jaren extra aandacht krijgen: datahandel, digitale ...

Dutch privacy regulator launches mobile game to raise security awareness

Published 08 nov 2019 10:39 CET | Nederland
The Dutch data protection regulator AP has developed a mobile game to help raise awareness among young people of privacy on their ...





Kalender   /   Evenementen

23 apr Telia Q1 2021
25 apr Vodafone Qatar Q1 2021
26 apr SBA Communications Q1 2021
27 apr Alphabet Q1 2021
27 apr A10 Networks Q1 2021
27 apr Siminn Q1 2021
27 apr Juniper Networks Q1 2021
27 apr Sequans Q1 2021
27 apr Corning Q1 2021
27 apr Calix Q1 2021
27 apr AudioCodes Q1 2021
27 apr Mediaset FY results
27 apr Microsoft fiscal Q3
27 apr A1 Telekom Austria Q1 2021
27 apr America Movil Q1 2021
27 apr F5 Networks fiscal Q2
28 apr Yandex Q1 2021
28 apr SK hynix Q1
28 apr Apple fiscal Q2
28 apr MaxLinear Q1
28 apr Oooredoo Q1 2021
28 apr Extreme Networks fiscal Q3
28 apr ZTE Q1 2021
28 apr Ribbon Communications Q1 2021
28 apr Bharti Airtel fiscal Q4
28 apr Telefonica Deutschland Q1 2021
28 apr Mediatek Q1 2021
28 apr Qualcomm fiscal Q2
28 apr Altice USA Q1 2021
28 apr Samsung 'Galaxy Unpacked' event
::: Meer Kalender Items