0
Algemeen

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voor neptoezichthouder

woensdag 13 november 2019 | 12:59 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt voor een organisatie met de naam 'Persoonsgegevens Nederland'. Deze organisatie doet zich via de website persoonsgegevensnederland.nl onterecht voor als de Nederlandse toezichthouder op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Algemeen
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Samenwerking AP en RvA gaat zorgen voor goedkeuring AVG-certificaten

Published 24 dec 2019 08:01 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Raad voor Accreditatie (RvA) gaan samen zorgen voor de goedkeuring van ...

AP legt focus op datahandel en AI

Published 11 nov 2019 09:24 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) benoemt drie terreinen die de komende jaren extra aandacht krijgen: datahandel, digitale ...

AP lanceert privacy-game bij Week van de Mediawijsheid

Published 08 nov 2019 09:41 CET | Nederland
 De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een mobiele game ontwikkeld om jongeren bewust te maken van privacy op smartphones. De ...

Autoriteit Persoonsgegevens wijst vergunningaanvraag Fraudehelpdesk af

Published 05 nov 2019 08:58 CET | Nederland
De Fraudehelpdesk heeft een verzoek bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ingediend voor een vergunning om strafrechtelijke ...

Kabinet werkt aan wijzigingen voor AVG

Published 01 nov 2019 12:40 CET | Nederland
 Het kabinet werkt aan een wetswijziging voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), meldt minister Dekker van ...

Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt privacy bij ontwikkeling van Smart Cities

Published 08 okt 2019 09:11 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is een verkennend onderzoek gestart naar de manier waarop gemeenten omgaan met de privacy van ...

AP vervolgt AVG-campagne: privacy bij ziekte werknemer

Published 03 okt 2019 09:26 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de volgende ronde ingeluid in haar informatiecampagne over de AVG. Ditmaal gaat het ...

AP: geen aanleiding verder onderzoek opslag medische data op cloud-platform

Published 01 okt 2019 08:51 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ziet geen aanleiding voor een nader controlerend onderzoek naar eventuele overtredingen van ...

AP: 2.000 datalekken per maand gemeld, zorg weer koploper

Published 19 sep 2019 13:48 CET | Nederland
De sector zorg en welzijn blijft koploper als het gaat om meldingen van datalekken. Dat laat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ...