0
IT

Autoriteit Persoonsgegevens komt met tips voor veilig thuiswerken

donderdag 19 maart 2020 | 13:06 CET | Nieuws
Donderdag 1 oktober: FTTH Masterclass. Hoor alles over de huidige stand van zaken, de glasvezelconsument, de Belgische markt en krijg insights van Joost Steltenpool (directeur KPN Netwerk). Meer info....
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt met een viertal adviezen om veilig thuis te werken tijdens de coronacrisis. Dit moet de kans op datalekken of malware-aanvallen door cybercriminelen beperken.

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen / IT
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe
Dit artikel is onderdeel van dossier(s)

Covid-19


Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Sterke groei phishing-fraude door cronacrisis

Published 11 jun 2020 10:29 CET | Nederland
De Belastingdienst zag in de periode van de coronacrisis het aantal meldingen van (pogingen tot) phishing-fraude verveelvoudigen. ...

72 procent NL-organisaties kreeg afgelopen jaar met cyberaanval te maken

Published 04 jun 2020 13:59 CET | Nederland
72 procent van CSO's en CISO's in Nederlandse organisaties heeft in de afgelopen twaalf maanden ten minste één cyberaanval op ...

G Data: 30 procent groei aantal cyberaanvallen in maart

Published 07 mei 2020 14:28 CET | Wereld
Cybercriminelen maken steeds meer misbruik van de onrust die is ontstaan over het coronavirus. Het aantal cyberaanvallen is in ...

Ministerie van J&V maakt videovergadering rechtsgeldig via spoedwet

Published 06 apr 2020 11:06 CET | Nederland
Er komt een spoedwet om online vergaderen rechtsgeldig te maken, maakt het ministerie van Justitie en Veiligheid bekend. ...

Langdurige impact Covid-19 op de zakelijke telecommarkt

Published 31 mrt 2020 12:00 CET | Europa
De zeer snelle en ongekend grote impact van de mondiale Covid-19 pandemie in een zeer korte periode stelt bedrijven, overheden en ...

NCSC geeft adviezen voor veilig thuiswerken

Published 30 mrt 2020 09:48 CET | Nederland
Het Nationaal Cybersecurity Center (NCSC) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid geeft adviezen aan organisaties die hun ...

'Autoriteit Persoonsgegevens kan veel klachten laten vallen'

Published 23 mrt 2020 15:30 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en het ministerie van Justitie en Veiligheid onderzoeken de capaciteitsproblemen bij de ...

Voiceworks signaleert explosieve stijging thuiswerksoftware verbindingen

Published 18 mrt 2020 07:56 CET | Nederland
Voiceworks signaleert dat de vraag naar thuiswerksoftware sinds de uitbraak van het Coronavirus is verviervoudigd. De uitdagingen ...

Eurofiber neemt maatregelen om dienstverlening te garanderen

Published 16 mrt 2020 08:53 CET | België
Eurofiber heeft diverse maatregelen aangekondigd om de continuïteit van zijn dienstverlening te kunnen garanderen gedurende de ...

KPN maakt vergadernummers gratis voor thuiswerkers

Published 16 mrt 2020 07:40 CET | Nederland
KPN neemt maatregelen om thuiswerken te vergemakkelijken. KPN stelt gratis vergadernummers beschikbaar voor alle thuiswerkers in ...

BIT verdubbelt bandbreedte voor bedrijf met thuiswerkers

Published 13 mrt 2020 08:52 CET | Nederland
BIT verdubbelt de bandbreedte voor zijn klanten. De provider anticipeert op een groeiende vraag naar internetverbindingen, nu ...