0
Breedband

CIF start campagne 'Achterhoek Midden' op 21 november

maandag 30 oktober 2017 | 08:56 CET | Nieuws

Onder de vlag van Glasvezel Buitenaf start CIF een op 21 november een vraagbundelingscampagne in het gebied ‘Achterhoek Midden’. Alle 5.500 adressen in het buitengebied van Oude IJsselstreek, Doetinchem en Montferland kunnen zich vanaf die datum inschrijven. De adressen in de gemeente Bronckhorst maken in tegenstelling tot eerdere berichtgeving geen onderdeel uit van deze glasvezelcampagne.

De inwoners van Achterhoek Midden kunnen bij vier verschillende dienstaanbieders (Caiway, CBizz, Solcon en WeServe) terecht voor een glasvezelabonnement. Daarnaast betalen zij een vastrechtvergoeding van 12,50 euro per maand òf 1.600 euro bij eenmalige afkoop. CIF heeft 50 procent% deelname nodig om glasvezel te kunnen uitrollen. Inwoners die na de inschrijfperiode alsnog kiezen voor glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995, plus vastrechtvergoeding en de kosten van een abonnement.

Onlangs maakte CIF bekend dat bijna drie op de vier (73%) inwoners en bedrijven in het buitengebied van de Achterhoekse gemeenten Aalten en Oost Gelre voor glasvezel kiezen. tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe