0
Algemeen

EDPB wil toezicht op ePrivacy combineren met AVG

vrijdag 27 november 2020 | 12:10 CET | Nieuws
De European Data Protection Board (EDPB) heeft een verklaring gepubliceerd over de toekomstige e-Privacyverordening. In deze verklaring uit de EDPB zorgen over het toezicht op de e-Privacyverordening, meldt de Autoriteit Persoonsgegevens, een van de leden van EDPB. Deze verordening moet de e-Privacyrichtlijn uit 2002 gaan vervangen.

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens / European Data Protection Board (EDPB)
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

EDPB publiceert guidelines voor connected cars en spraakassistenten

Published 17 mrt 2021 14:26 CET | Europa
De European Data Protection Board (EDPB) heeft de definitieve versie van de guidelines over connected cars aangenomen. Daarnaast ...

Privacytoezichthouders in EU zetten pool op van experts

Published 24 dec 2020 09:00 CET | Europa
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft enkele resultaten gepubliceerd van de plenaire vergadering van Europese ...

AP waarschuwt tegen temperatuurscan op werkvloer

Published 27 nov 2020 08:01 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft twee grote bedrijven onderzocht die de temperatuur van hun personeel meten vanwege ...

EDPB: encryptie alleen is geen alternatief voor uitwisseling data met VS

Published 23 nov 2020 13:50 CET | Europa
De Europese toezichthouder voor AVG-compliance plaatst kanttekeningen bij de notie dat gebruik van encryptie zorgt voor voldoen ...

EDPB geeft aanbevelingen voor doorgifte persoonsgegevens na Schrems II-uitspraak

Published 12 nov 2020 09:27 CET | Europa
De European Data Protection Board (EDPB) heeft aanbevelingen opgesteld voor de doorgifte van persoonsgegevens naar derde landen. ...

AP in 2019: meer inzet op handhaving bij privacy-overtredingen

Published 02 jul 2020 08:26 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft in 2019 meer ingezet op privacy-handhaving, nadat in 2018 voorlichting over de destijds ...

EDPB: privacy beschermen bij interoperabele corona-apps

Published 18 jun 2020 12:16 CET | Europa
De Europese privacytoezichthouders waarschuwen de EU-lidstaten dat ze het recht op privacy moeten blijven beschermen als ze ...





Kalender   /   Evenementen

20 apr Grameenphone Q1 2021
20 apr Netflix Q1 2021
20 apr Iridium Communications Q1 2021
20 apr Atos Q1 2021
20 apr Apple 'Spring Loaded' event
21 apr Elisa Q1 2021
21 apr HKBN H1 results
21 apr Crown Castle Q1 2021
21 apr Netgear Q1 2021
21 apr Orange Belgium Q1 2021
21 apr Verizon Q1 2021
21 apr Rogers Communications Q1 2021
21 apr Comcast Q1 2021
21 apr Ericsson Q1 2021
21 apr Vivendi Q1 2021
21 apr Proximus AGM
22 apr Tele2 Q1 2021
22 apr AT&T Q1 2021
22 apr Orange Q1 2021
22 apr VeriSign Q1 2021
22 apr Intel Q1 2021
22 apr Nordic Entertainment (NENT) Q1
22 apr Snap Q1 2021
22 apr FCC meeting
23 apr Telia Q1 2021
25 apr Vodafone Qatar Q1
::: Meer Kalender Items