0
Breedband

Fujitsu laat privacybeleid onderzoeken door AP

maandag 22 januari 2018 | 08:35 CET | Nieuws
Telecompaper organiseert op donderdag 26 november een hybride evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Bestel je tickets hier en bezoek onze website voor de keynote speakers
Fujitsu Group heeft wereldwijd acht Global Delivery Centers, van waaruit diensten worden geleverd zoals helpdesk en ontwikkeling van applicaties. Fujitsu meldde in december nog een nieuw contract van het Europese incassobureau Intrum. Daarin gaat veel informatie rond van klanten en partners en die verwerking valt onder de Europese AVG. Bedrijven kunnen hoge boetes krijgen, bijvoorbeeld als ze nalaten om datalekken te melden aan de autoriteiten en/of aan betrokkenen. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Internet
Bedrijven: Fujitsu
Landen: Europa / Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Fujitsu voorziet Almere van werkplekdienstverlening vanuit cloud

Published 17 apr 2018 15:20 CET | Nederland
De gemeente Almere en Fujitsu hebben een nieuw meerjarig contract getekend voor werkplekdienstverlening vanuit de private cloud. ...

AP: ruim 10.000 gemelde datalekken in 2017

Published 29 mrt 2018 11:27 CET | Nederland
Er zijn ruim 10.000 datalekken gemeld in 2017. Dat schrijft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dat is een groei van 70 procent ...

Uitvoeringswet AVG passeert Tweede Kamer

Published 15 mrt 2018 08:39 CET | Nederland | Update: 15 mrt 2018 10:49 CET
De Tweede Kamer heeft op 13 maart ingestemd met de Nederlandse vertaling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ...

Nederland ICT waarschuwt voor vertraging bij regels AVG

Published 21 feb 2018 09:57 CET | Nederland
Nederland ICT waarschuwt dat het bedrijfsleven ook na 25 mei nog te maken kan krijgen met nieuwe regels voor privacy en ...

AP wijst met campagne op rechten en plichten in kader AVG

Published 29 jan 2018 12:20 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is op maandag 29 januari begonnen met een voorlichtingscampagne over de AVG (Algemene ...

Jan Matto, Mazars: IT-systemen vormen kwetsbaarste element in GDPR-strategie

Published 23 jan 2018 13:07 CET | Nederland
De GDPR, in Nederland AVG, wordt per 25 mei van kracht. Terwijl de meeste organisaties zich focussen op het inrichten van ...

Fujitsu lets Dutch data protection authority check its privacy rules

Published 22 jan 2018 13:19 CET | Europa
Fujitsu said it has applied to the Dutch Data Protection Authority (DPA) to obtain approval for its Binding Corporate Rules for ...

Autoriteit Persoonsgegevens wil toezicht houden op privacy betaaldiensten

Published 16 jan 2018 08:05 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt dat de ontwerpversie van het Implementatiebesluit herziene richtlijn betaaldiensten ...

Autoriteit Persoonsgegevens benoemt nieuwe directeuren in aanloop naar AVG

Published 11 jan 2018 08:17 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft met ingang van 1 januari 2018 vier directeuren benoemd: Gerard Bukkems, Thijs Drouen, ...

EU-lidstaten akkoord over vrij verkeer niet-persoonlijke data

Published 22 dec 2017 10:48 CET | Europa
De Europese landen zijn het eens geworden over een voorstel voor een verordening over het vrij verkeer van niet-persoonlijke ...

Intrum en Fujitsu sluiten miljoenencontract af

Published 07 dec 2017 10:00 CET | Wereld
Het Europese incassobureau Intrum, heeft een contract voor zeven jaar afgesloten met Fujitsu. Als onderdeel van de overeenkomst ...

Colt demonstreert PoC voor beter automatisering interactie operatornetwerken

Published 17 nov 2017 11:58 CET | Wereld
Colt Technology Services stelt dat het met technologiepartners AT&T, Orange, Amdocs en Fujitsu het concept van een door de klant ...

Fujitsu en Here werken samen voor intelligenter verkeer en slimme steden

Published 08 nov 2017 14:09 CET | Wereld
Fujitsu en Here Technologies hebben een overeenkomst getekend om gezamenlijke oplossingen te ontwikkelen. De oplossingen moeten ...





Kalender   /   Evenementen

22 sep BIG 5G Event
23 sep Submarine Networks Wold 2020
23 sep Samsung Galaxy Unpacked event
23 sep China SDN/NFV/AI Conference
::: Meer Kalender Items